Accident uriaş pe o autostradă din Ungaria, din cauza unei furtuni de praf. 43 de vehicule implicate, zeci de persoane rănite. Trei români printre victime

Peste 30 de persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce zeci de maşini s-au ciocnit, iar unele au luat foc pe autostrada M1 din Ungaria, din cauza unei furtuni de praf care a redus brusc vizibilitatea, relatează portalul de ştiri al radioteleviziunii ungare hirado.hu.

Coliziunea în lanţ, în care au fost implicate 43 de vehicule, a avut loc în zona localităţii Many, din centrul Ungariei.

Cel puţin 25-30 de persoane au fost rănite după ce mai multe maşini şi un camion s-au ciocnit. Mai multe dintre maşini au luat foc. Accidentul a fost cauzat de o furtună de praf care a redus vizibilitatea la aproape zero.

Pompierii, poliţia şi ambulanţele au fost trimise la faţa locului în număr mare, de asemenea mai multe elicoptere.

Treizeci şi două de autoturisme, cinci camionete şi şase camioane au fost implicate în accidentul produs pe autostrada M1 în zona Mány, la kilometrul 30, în direcţia Győr.

Dintre cele 43 de vehicule, 19 autoturisme, o furgonetă şi cabina şoferului unui camion au fost complet cuprinse de flăcări.

MAE anunță că în accidentul din Ungaria au fost implicaţi şi trei cetăţeni români, unul fiind grav rănit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *