Aglomeraţie pe şoselele din zonele montane şi de pe litoral

Poliţiştii anunţă, marţi, că este aglomeraţie pe mai multe şosele din zonele montane şi de pe litoral. Pe A2 Bucureşti – Constanţa se înregistrează valori de trafic ridicate pe sensul de mers către capitală, cu o medie de 50 autovehicule/minut, iar pe Transfăgărăşan este o coloană de 5 km.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la ora 15:00, pe DN 1 Ploieşti – Braşov sunt coloane de autovehicule între Nistoreşti – Comarnic şi Buşteni, pe sensul de urcare spre Braşov, precum şi între staţiunile Predeal – Buşteni, în direcţia către Ploieşti, iar pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu s-a format o coloană de autovehicule între Brezoi – Călimăneşti, pe sensul de mers către Râmnicu Vâlcea.

Pe DN 7C Transfăgărăşan este coloană de aproximativ 5 kilometri în zona Cabanei Bâlea Lac, pe ambele sensuri de mers, iar pe DN 39 Constanţa – Vama Veche sunt coloane de autovehicule între Agigea – Eforie Nord, pe sensul către Vama Veche, precum şi între Tuzla – Eforie Nord, în direcţia către Constanţa.

Traficul pe A1 Bucureşti – Piteşti şi pe A3 Bucureşti – Ploieşti este normal, însă pe A2 Bucureşti – Constanţa se înregistrează valori de trafic ridicate pe sensul de mers către capitală, cu o medie de 50 autovehicule/minut. Pe A4 Ovidiu – Agigea sunt valori de trafic în creştere pe sensul de mers dinspre litoral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *