Alarmă de incendiu declanşată în această noapte la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa. Din fericire, a fost o alrmă falsă

Alarma de incendiu s-a declanşat în această noapte la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa, în jurul orei 03:00, anunţă ISU Constanţa.

Apelul prin 112 a fost primit la ora 03:32 de la doctorul de gardă care semnala faptul că au fost efectuate verificări pe amplasament fără a se identifica motivul declanşării alarmei de incendiu.

La faţă locului au intervenit două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară şi o ambulanţă SMURD B din cadrul Detaşamentului “Fripis Marius Daniel” pentru verificări suplimentare.

În urmă recunoaşterii efectuate la faţa locului, nu au fost identificate probleme.

Sistemul de detecţie şi alarmare la incendiu a fost declanşat de un senzor din zona salonului de tratament pacienţi situat la etajul 2.

La momentul declanşării alarmei, în salon nu se aflau pacienţi, sau personal medical.

După repornirea sistemului de detecţie şi alarmare la incendiu, alarmă nu s-a mai declanşat. Până la sosirea echipajelor de intervenţie, cât şi după sosirea acestora, nu au fost persoane evacuate sau autoevacuate, a precizat ISU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *