Arsenal de arme şi muniţie în locuinţa unui timişorean

Un adevărat arsenal de arme şi muniţii a fost găsit în locuinţa unui bărbat din Timişoara. Bărbatul, în vârstă de 58 de ani, este acuzat de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi de contrabandă calificată.

Poliţiştii din Timiş au făcut, marţi, o percheziţie la locuinţa unui bărbat de 58 de ani, din Timişoara, într-un dosar penal privind nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Poliţiştii au descoperit şi confiscat nouă arme letale lungi de vânătoare, 12 arme scurte letale, dintre care nouă pistoale letale, două pistoale letale tip revolver şi un pistol letal cu calibrul de 6,35, precum şi trei arme scurte neletale, două dintre aceste pistoale neletale fiind cu aer comprimat cu calibrul de 4,5 mm şi un pistol neletal cu calibrul de 6 mm.

De asemenea, au mai fost descoperite şi ridicate două componente esenţiale pentru armele letale (o ţeavă şi o cutie de mecanisme), un amortizor de sunet, 1.377 de bucăţi de cartuşe letale calibrul 22 LR, 13 bucăţi de cartuşe letale de vânătoare cu alice, de calibrul 12, precum şi un cartuş letal de vânătoare de calibru 20.

Totodată, în urma percheziţiei au fost descoperite şi ridicate trei de cartuşe letale cu calibrul de 6,35 mm, 1.500 de bucăţi de cartuşe neletale cu calibrul de 6 mm, 800 de bucăţi de cartuşe neletale cu calibrul 4 mm, 600 de bucăţi cu capse de iniţiere pentru proiectile cu calibru de 4 mm, 500 de bucăţi de cartuşe neletale cu calibrul 22, 2.000 de bucăţi de alice cu calibru 4,5 mm şi 1.500 de grame de pulbere neagră pentru muniţie.

În continuare, se va dispune extinderea urmăririi penale şi pentru contrabandă calificată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *