Bătaie între doi grei din PSD, după alegerile la care a participat și Marcel Ciolacu

Conferința de alegeri de la PSD Vrancea a fost una extrem de tensionată, inclusiv liderul național al PSD, Marcel Ciolacu, făcând apel la membrii organizației să calmeze și să înceteze războiul intern.

Apelurile lui Marcel Ciolacu au fost în zadar, asta pentru că azi noapte doi lideri ai organizației s-au bătut în fața unui club din Focșani. Fostul deputat PSD, Dragoș Bîrlădeanu, a fost atacat cu pumnii și picioarele de către Cătălin Răducanu, consilierul prefectului de Vrancea.

În urma acestui scandal, Bîrlădeanu a depus plângere penală și i s-a eliberat certificat medico-legal.

”Cu mare dezamagire spun acest lucru plecand din sediul Politiei: iesind in oras la un club din Focsani, impreuna cu sotia si prieteni foarte apropiati, am fost agresat fizic grav de catre Catalin Raducanu, consilierul principal al prefectului judetului. Intr-un conflict la care a luat parte si Rosu Bogdan, incercand sa-l aplanez, Raducanu Catalin (cunostinta de-a mea de 43 de ani) a sarit pe mine cu pumnii dandu-ma jos din picioare. Nu m-as fi asteptat niciodata! Urat de tot! Am facut plangere penala cu martori si mi s-a eliberat certificat medico-legal! Sunt ferm convins ca Politia si organele de urmarire penala isi vor face datoria! Doamne ajuta pentru toata lumea!”, scrie Dragoș Bîrlădeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *