Caz revoltător la Alba Iulia. Medicii au trimis acasă un copil de 5 ani cu mâna ruptă și i-au recomandat doar un unguent

Medicii de la spitalul din Alba Iulia i-au recomandat unei fetițe de 5 ani cu mâna ruptă doar un unguent pentru dureri, deși îi făcuseră radiografie. Câteva ore mai târziu, părinții au dus copilul la Sibiu, unde medicii au stabilit că mâna este fracturată și trebuie pusă în ghips.

Fetița de 5 ani a ajuns la spitalul din Alba Iulie împreună cu părinții. Le-a spus medicilor că are dureri insuportabile la mână, iar pediatrul i-a făcut o radiografie. A constatat că nu e vorba decât de o contuzie, așa că le-a spus medicilor să cumpere un unguent și să o maseze în zona dureroasă.

Medicul le-a recomandat părinților ca, dacă durerile continuă, să ducă fata la Sibiu, unde e medic de specialitate.

Durerile au devenit și mai mari a doua zi, așa că părinții au dus fetița la spitalul din Sibiu. Un medic de acolo a constatat că copilul are fractură și i-a pus mâna în ghips.

Părinții au cerut explicații medicilor de la Alba Iulia, dar conducerea spitalului de acolo a susținut că la radiografie nu se vedea fractura și că medicii nu au nicio vină, așa că a decis că niciunul nu trebuie sancționat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *