Cinci persoane în pericol de înec, în Marea Neagră, în staţiunea Mamaia. Trei persoane scoase inconştiente din apă au fost resuscitate, alte două au fost transportate la spital

Cinci persoane se află în pericol de înec, în Marea Neagră, în staţiunea Mamaia, iar în zonă s-au deplasat mai multe echipaje medicale şi de pompieri. ISU Dobrogea a precizat că trei persoane scoase inconştiente din apă au fost resuscitate, iar alte două erau conştiente, fiind transportate la spital pentru investigaţii suplimentare.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină luni, în staţiunea Mamaia, unde cinci persoane s-ar afla în pericol de înec în Marea Neagră.

La faţa locului s-au deplasat trei echipaje SMURD şi autospeciala de transport victime multiple. În zona respectivă s-a format un lanţ uman pentru salvarea persoanelor respective.

ISU Dobrogea a precizat că trei persoane scoase inconştiente din apă au fost resuscitate, iar alte două erau conştiente, fiind transportate la spital pentru investigaţii suplimentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *