Ciolacu: Aş fi mândru dacă Iohannis devine şeful NATO

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că este mândru de orice român care ajunge în funcţii înalte în structuri europene şi euroatlantice. Practic, Ciolacu a admis că ar fi mândru dacă preşedintele Iohannis, despre care spunea, nu demult, că îl iartă pentru folosirea expresiei “ciuma roşie”, ar ocupa cea mai înaltă funcţie la NATO.

Întrebat ce informaţii are despre o eventuală plecare a preşedintelui Iohannis la NATO şi declanşarea alegerilor anticipate anul viitor, a răspuns:

“Mă depăşeşte. Ce vă pot spune cu exactitate, aş fi mândru, indiferent de ce nume poartă vreun om politic, ca România să poată fi reprezentată la nivel de secretar general NATO, cum sunt mândru şi de domnul Mircea Geoană, ca secretar general adjunct. Cum sunt mândru de orice român, indiferent de culoarea politică (…), să ajungă într-un post important în structurile europene, euroatlantice”, a afirmat Ciolacu într-o conferinţă de presă, la Târgovişte.

Legat de eventualitatea alegerilor anticipate anul viitor, preşedintele PSD a spus că ar fi posibile doar dacă nu va funcţiona coaliţia, ceea ce el nu crede.

“Dacă această coaliţie nu funcţionează, ceea ce eu nu cred, părerea mea e că nu există altă soluţie decât anticipatele”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *