Ciolacu, despre majorarea cu 25% a pensiilor: “Cîțu se înscrie la emisiunea “Copiii spun lucruri trăsnite””

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a criticat afirmațiile fostului premier liberal Florin Cîțu legate de creșterea pensiilor.

“E o emisiune – “Copiii spun lucruri trăsnite. Dl. Cîțu începe să se înscrie pentru selecție la aceasta emisiune. Dnii Cîțu și Orban au dus datoria publică la 50% din PIB, nu au mărit în doi ani un procent la pensii, cred că trebuie să te uiți bine în oglinda înainte să faci declarații când tu nu ai făcut nimic pentru români și ai lăsat numai datorii în urma ta”, a reacționat Ciolacu.

Fostul lider PNL Florin Cîţu scrie, luni, pe Facebook că în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă există spaţiu pentru a creşte pensiile cu 25% in 2023. El precizează că PNRR a fost negociat bine, în interesul românilor, iar PSD îi minte pe români cum respiră.

“În PNRR există spaţiu pentru a creşte pensiile sustenabil cu 25% in 2023. Tot anul PSD a urlat că vrea să renegocieze PNRR pentru că nu poate să crească pensiile. Astăzi PSD spune că vrea să crească pensiile DOAR cu 10%. 10% < 25%!”, scrie Cîţu. Senatorul PNL afirmă: “Concluzia: PNRR a fost negociat bine, în interesul românilor, iar PSD îi MINTE pe români cum respiră”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *