DGPI cumpără un soft pentru contracararea ameninţărilor de securitate şi reacţie rapidă

Direcţia Generală de Protecţie Internă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne cumpără un soft pentru “prevenirea şi contracararea ameninţărilor de securitate”, cu o valoare de peste 6,7 milioane de lei.

“Achiziţionarea unei soluţii de corelare a ameninţărilor cibernetice (CTI) în vederea asigurării unor capabilităţi tehnice pentru prevenirea şi contracararea ameninţărilor de securitate. Soluţia va fi aciziţionată cu scopul de a consolida mediul de securitate prin crearea unui cadru unitar de monitorizare şi corelare în timp real a evenimentelor de securitate în raport cu ameninţările cibernetice, dublat cu o capacitate rapidă de intervenţie, cu scopul minimizării impactului”, potrivit caietului de sarcini al licitaţiei lansată de Direcţia Generală de Protecţie Internă (DGPI) din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Potrivit anunţului, produsul va fi achiziţionat “cu scopul de a consolida mediul de securitate prin crearea unui cadru unitar de monitorizare şi corelare în timp real a evenimentelor de securitate în raport cu ameninţările cibernetice”.

Valoarea totală estimată este de 6.722.689.08 lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 28 septembrie 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *