Doi morţi şi doi dispăruţi în Bulgaria, în inundaţii care s-au produs în zona litorală a Mării Negre

Două persoane au fost murit în inundaţii provocate de ploi torenţiale în municipalitatea Ţarevo din regiunea bulgară a Mării Negre, a declarat marţi un oficial local, relatează Reuters şi BTA.

“În acest moment putem confirma moartea a doi bărbaţi, dar căutăm în continuare două femei”, a declarat miercuri dimineaţa şeful Direcţiei regionale a Ministerului de Interne din Burgas, comisarul Emil Pavlov.

El a spus, de asemenea, că un vehicul care era în mişcare pe un pod a căzut în apă şi a fost tras în mare. “Avem indicii despre două femei care călătoreau în vehicul. Este vorba despre o mamă şi o fiică, care sunt căutate în acest moment”, a explicat Pavlov, precizând că se fac căutări inclusiv cu ajutorul dronelor.

“Unul dintre bărbaţii care a murit efectua lucrări de construcţie la casa celor două femei pe care le căutăm”, a detaliat Emil Pavlov. Bărbatul avea 61 de ani şi locuia în Nessebar.

În Ţarevo a fost declarată marţi stare de urgenţă, iar presa a anunţat că 60 de persoane au fost evacuate.

Imaginile prezentate la televiziune arătau rulote de camping şi maşini în mare, după ce au fost luate de viituri. Bungalouri şi hoteluri de-a lungul coastei Mării Negre au fost inundate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *