Doi turişti americani beţi au fost găsiţi dormind în Turnul Eiffel

Doi turişti americani beţi au fost găsiţi dormind în Turnul Eiffel. Cei doi au dormit între etajele doi şi trei, într-un loc în mod normal închis publicului, dar “nu reprezentau o ameninţare”, spune operatorul turnului, citat de Sky News.”,

Turiştii au fost treziţi luni dimineaţă de către agenţii de securitate, a declarat operatorul monumentului.

Aceştia s-au ferit de membrii aceleiaşi echipe după ce au intrat în Turn cu o seară înainte.

Gărzile care îşi făceau rondul înainte de ora obişnuită de deschidere, 9:00, i-au trezit pe bărbaţi în zorii zilei, a declarat marţi Sete, operatorul turnului proprietate publică.

Procurorii parizieni au declarat că aceştia “se pare că s-au blocat din cauza stării de ebrietate în care se aflau”, a relatat AFP.

Americanii în stare de ebrietate îşi petrecuseră noaptea între etajele doi şi trei ale turnului, într-o zonă închisă în mod normal publicului, dar Sete a declarat că aceştia “nu reprezentau o ameninţare aparentă”.

Vizitatorii au cumpărat bilete de intrare duminică, în jurul orei 22:40, apoi au sărit peste barierele de securitate în timp ce coborau de sus, a declarat poliţia.

Pompierii, inclusiv o unitate specializată în recuperarea persoanelor de la înălţimi periculoase, au fost trimişi pentru a-i coborî pe cei doi, a adăugat AFP, citând o sursă din poliţie.

Ambii bărbaţi au fost duşi la o secţie de poliţie din Paris pentru a fi interogaţi, în timp ce Sete a declarat că va depune o plângere penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *