Donald Trump: “Voi candida din nou, în 2024”

Fostul preşedinte Donald Trump a declarat sâmbătă seara în faţa unei mulţimi din Texas că va trebui “probabil să o facă din nou”, făcând referire la o altă candidatură la preşedintele Statelor Unite în 2024.

“Am candidat de două ori. Am câştigat de două ori. M-am descurcat mult mai bine a doua oară decât înainte”, a spus Trump mulţimii de mii de oameni adunaţi pentru a-l auzi vorbind în Robstown, Texas.

“Să obţin mai multe milioane de voturi în 2020 decât în ​​2016 şi, de asemenea, să obţin mai multe voturi decât orice preşedinte în exerciţiu din istoria ţării noastre de departe. Şi acum, pentru a face ţara noastră din nou de succes, sigură şi glorioasă, probabil că va trebui să o fac “din nou”.

“Majoritatea tăcută a revenit mai puternică decât oricând”, a spus Trump la încheierea mitingului, în timp ce cânta muzica dramatică. “Concetăţenii mei, această călătorie incredibilă în care ne aflăm împreună abia a început”, transmite Fox News.

Lui Trump i se cere să se prezinte pentru audiere pe 14 noiembrie, la ora 10 dimineaţa, fie în Capitoliul SUA, fie prin videoconferinţă, şi să furnizeze înregistrări cu privire la acţiunile sale din ziua în care susţinătorii săi fanatici au intrat în clădirea Capitoliului pe 6 ianuarie 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *