Dorel a săpat groapa altuia! O familie din Bacău a stat cu mortul în caniculă ore în șir, după ce groparii Primăriei au greșit mormântul

Un caz demn de toată jena s-a petrecut sâmbătă la Cimitirul Sărata II din Bacău. O familie a îndurat clipe grele la înmormântarea unui membru al familiei, după ce lucrătorii SSPM Bacău, firma care administrează cimitirele din Bacău, a gafat impardonabil.

Ștefan a povestit pentru Ziarul de Bacău cum a fost nevoit să stea jumătate de zi într-un soare dogoritor, cu tatăl său ținut în sicriu pe alee, până ce angajații SSPM au reușit într-un târziu să-și facă treaba. “La 11.30 a fost înmormântarea, care a ținut circa 30 de minute. Am plecat, după care ne-au sunat de la SSPM că au greșit groapa și trebuie să-l scoată pe tata de acolo. Ne-am întors la cimitir și muncitorii s-au apucat să sape o groapă nouă, chiar atunci. În tot acest timp, l-am văzut pe tata dezgropat și ținut ore în șir în sicriu, pe alee, parcă era o cutie uitată în drum”, a povestit Ștefan.

Acesta susține că a avut de-a face și cu atitudinea nepotrivită a administratorului. “Ne-a vorbit foarte urât, de parcă era greșeala noastră. După ce am avut de suportat tragedia din familie, a trebuit, la 34 de grade, să suportăm și vorbele grele ale administratorului și incompetența celor care administrează cimitirul”, a mai spus Ștefan.

Cimitirele din Bacău sunt administrate, după o decizie a Consiliului Local, de către SSPM, firma municipalității, care a preluat de la Luvis SRL activitatea. Familia în cauză este pregătită să facă plângeri mai departe instituțiilor abilitate, după ce a pățit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *