Evgheni Prigojin a fost înmormântat “într-un cadru restrâns” la Sankt Petersburg, anunță o companie deținută de fostul șef Wagner

Înmormântarea fondatorului Wagner, Evgheni Prigojin, a avut loc “într-un cadru închis”, potrivit Concord Management, compania deținută de Prigojin, relatează CNN.

Compania nu a precizat când a avut loc înmormântarea.

“Cei care doresc să își ia rămas bun pot vizita cimitirul Porokhovskoe din Sankt Petersburg”, a adăugat serviciul de presă al Concord.

Decesul lui Prigojin a fost confirmat duminică de către anchetatorii ruși. El se număra printre cele 10 persoane ucise când avionul lor s-a prăbușit săptămâna trecută.

Autorităţile din Sankt Petersburg, oraş în nord-vestul Rusiei, au întărit marţi măsurile de securitate la cimitir, unde a fost înmormântat şeful companiei de mercenari Wagner, Evgheni Prigojin, decedat în catastrofa aeriană din 23 august, transmite EFE.

La intrarea în cimitir, păzită de poliţişti, au fost instalate detectoare de metale, însă vizitatorii au putut intra liber în interior. Intrarea cu camere de luat vederi a fost totuşi interzisă, a informat publicaţia online Fontaka.ru.

Încă de la primele ore ale dimineţii de marţi, pe străzile din apropierea cimitirului se puteau observa blocaje importante.

Comitetul de Investigaţii al Rusiei (CIR) a confirmat duminică că trupul lui Prigojin şi ale celorlalţi nouă decedaţi în accidentul aviatic au fost identificate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *