Fiul procurorului Teodor Niță din Constanţa s-a împuşcat în cap cu arma tatălui său. În ciuda eforturilor depuse de medici, tânărul a fost declarat mort

Fiul unui celebrului procuror Teodor Niță, s-a împușcat. Apelul la 112 a fost făcut chiar de tatăl disperat.

Din primele informaţii, fiul și-a tras un glonț în cap chiar cu arma tatălui său.

“Duminică, în jurul orei 11.30, polițiștii constănțeni au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 31 de ani, s-ar fi împușcat, cu o armă, în zona capului. Polițiștii Secției 3, dar și criminaliști și polițiști de investigații criminale s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea cercetării la fața locului, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Concomitent, la fața locului s-au deplasat 2 autospeciale SMURD din cadrul I.S.U. Dobrogea al județului Constanța, respectiv un echipaj de prim ajutor și un echipaj de terapie intensivă mobilă. Persoana în cauză prezenta semne vitale, fiind transportată de urgență la spital. În cauză se continuă cercetările”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

La sosirea echiapjelor SMURD, tânărul era încă în viață, deși glontul îi traversase craniul. Tânărul a fost intubat, ventilat și dus la UPU, dar din nefericire, în ciuda eforturilor medicilor a fost declarat mort.

Anchetatorii se află la fața locului și urmează să stabilească ce a condus la această tragedie. Polițiștii iau în calcul toate ipotezele, însă cea mai plauzibilă în acest moment pare cea a sinuciderii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *