Haos feroviar în Germania din cauza unor români: peste 1.400 de minute întârziere

Mai multe corturi au fost găsite între liniile de cale ferată, între Mainz Hauptbahnhof și Mombach, dar și între Mainz Hauptbahnhof și Mainz Nord. Astfel, autoritățile federale au hotărât joi seară, 2 martie, închiderea rutei. În consecință, 53 de trenuri au avut întârzieri.

Corturile au fost găsite de un ofițer de poliție care se afla într-un tren, conform poliției federale, relatează Știri Diaspora.

Pentru a ajunge la tabăra de corturi, oamenii traversau șinele. De asemenea, în acel loc erau articole de uz zilnic, saltele și gunoaie.

Poliția federală din Mainz a dat peste un grup, care era format din cinci până la zece persoane, în zona căii ferate. Autoritățile au dispus trenurilor să reducă viteza în porțiunea respectivă pentru a proteja oamenii. Unii au fugit în momentul în care au văzut că polițiștii se îndreaptă spre ei.

O româncă, în vârstă de 63 de ani, și un român, în vârstă de 66 de ani, au fost reținuți de polițiști. Cei doi au afirmat că voiau să doarmă între șine.

Prin urmare, autoritățile federale au decis să închidă calea ferată. Trenurile au avut o întârziere de peste 1.400 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *