Imagine inedită. Un italian a creat cel mai mare portret Picasso din lume cu ajutorul unui tractor

Dario Gambarin recreează autoportretul lui Picasso din 1907, după imagini similare cu Papa Francisc şi liderii americani pe un câmp din Verona.

Dario Gambarin a declarat că s-a inspirat din autoportretul lui Picasso din 1907 pentru a crea ceea ce el spune că este cel mai mare portret al artistului spaniol din lume.

Gambarin este renumit pentru realizarea unor portrete uriaşe ale unor persoane de profil înalt pe un câmp din nordul Italiei, potrivit The Guardian.

În noiembrie 2013, el a dezvăluit unul al fostului preşedinte american John F. Kennedy în Castagnaro, înainte de aniversarea a 50 de ani de la moartea acestuia.

În acelaşi an, Gambarin a folosit un tractor cu un plug şi o grapă pentru a crea o imagine a Papei Francisc pe un câmp de 25.000 de metri pătraţi.

Artistul italian a decis să arunce lucrarea pe câmpul părinţilor săi după ce suveranul pontif a anunţat o zi de post şi rugăciune pentru pace în Siria.

Înainte de alegerile prezidenţiale din SUA din 2016, Gambarin şi-a folosit tractorul pentru a transforma un câmp într-un portret al lui Donald Trump, scriind “Ciao” sub umărul stâng al lui Trump. De asemenea, el a creat un portret similar al rivalei electorale a lui Trump, Hillary Clinton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *