Incident șocant în SUA: O femeie însărcinată, împușcată mortal de fiul ei în vârstă de doar 2 ani. Și copilul nenăscut a fost declarat mort

O femeie însărcinată în 33 de săptămâni și copilul ei nenăscut au pierit în urma unui incident armat în statul Ohio. Femeia, în vârstă de 31 de ani, a fost împușcată în spate de fiul ei în vârstă de 2 ani, după ce acesta a avut acces la o armă de foc din dormitorul părinților.

Poliția a intervenit imediat, dar eforturile de salvare nu au avut succes. Ancheta continuă, iar autoritățile urmează să decidă dacă vor fi aduse acuzații în acest caz tragic.

Imediat după ce a fost împușcată, Laura Ilg, în vârstă de 31 de ani, a sunat la serviciul de urgență anunțând că a fost împușcată de fiul ei în vârstă de 2 ani. Poliția a ajuns la locul incidentului în câteva minute, dar medicii nu au reușit să salveze viața femeii și a copilului nenăscut, notează NBC News.

Conform poliției din Norwalk, micuțul a avut acces la o armă de foc din dormitorul părinților și a apăsat pe trăgaci, împușcând-o pe mama sa în spate. Laura Ilg a fost transportată de urgență la Centrul Medical Fisher Titus, unde a fost efectuată o cezariană de urgență, însă copilul nenăscut a fost declarat mort în mai puțin de o oră.

Poliția a confiscat arma, un SIG Sauer P365, împreună cu un cartuș și un încărcător plin.

Soțul femeii a declarat ulterior că arma era păstrată în noptieră.

Ofițerii au observat că familia avea multe dispozitive de siguranță pentru copii, dar că unele porți erau adesea deschise. Cu toate acestea, nu se știe cum copilul a reușit să aibă acces la arma de foc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *