Inconștiența unui sucevean care ducea trei copii cu mașina. A fost prins conducând băut, drogat și cu permisul suspendat

Un bărbat din județul Suceava a fost oprit de polițiști în centrul municipiului cu același nume, iar agenții au constatat că acesta avea ca pasageri în mașină doi copii ai săi și unul al surorii sale, deși avea permisul suspendat

Un bărbat de 37 de ani, din localitatea suceveană Șcheia, a dat dovadă de inconștiență fără margini, el transportând cu mașina trei copii minori, în condițiile în care era băut, drogat și cu permisul de conducere reținut.

Acesta a fost tras pe dreapta de către polițiști, vineri seară, în jurul orei 21.00, pe strada Curtea Domnească, din centrul municipiului Suceava. Agenții aveau informații că la volan se afla un bărbat care avea permisul de conducere reținut.

La volanul autoturismului a fost identificat bărbatul de 37 ani, cu domiciliul în satul Sfântu Ilie, comuna Șcheia, județul Suceava, iar pe bancheta din spate se aflau trei copii minori, doi copii fiind ai conducătorului auto și cel de-al treilea, al surorii sale.

Șoferul a recunoscut faptul că nu are permisul de conducere asupra sa întrucât i-a fost reținut și nu are dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice, el fiind cercetat într-un alt dosar penal pentru infracțiuni la regimul rutier.

Bărbatul a fost condus la sediul Serviciului Rutier Suceava, unde a fost verificat în baza de date, constatându-se că figurează la rubrica drept de a conduce – cu restricții – suspendat.

La sediul unității de poliție, conducătorul auto a fost testat cu etilometrul din dotarea Serviciul Rutier Suceava, iar rezultatul a fost de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1.305 lei.

Bărbatul a fost testat cu aparatul Drager, aflat în dotarea Serviciului Rutier Suceava, acesta indicând rezultat pozitiv la cocaină.

Acesta a fost condus la Spitalul Județean Sf. Ioan cel Nou Suceava, unde i-au fost prelevate probe biologice necesare în vederea determinării prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier – Biroul D.N.E. Suceava, pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană a cărei exercitare a dreptului de a conduce i-a fost suspendată și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a unor substanțe psihoactive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *