Jumătate de milion de dolari confiscați la PTF Siret

După ce marţi poliţiştii de frontieră au depistat, la aproximativ 50 de metri de punctul de trecere, o femeie care mergea pe jos şi în bagajele căreia au găsit 100.000 de dolari, așa cum am relatat mai devreme, la sediul PTF Siret s-a prezentat un cetăţean ucrainean care a susţinut că cei 100.000 de dolari îi aparţin.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, avea asupra lui un rucsac în care a declarat că mai are 400.000 de dolari şi că toată suma, împreună cu cea a femeii, îi aparţine.

În urma unor verificări a documentelor prezentate de bărbat pentru banii pe care-i deţinea şi a constatării faptului că există neconcordanţe între declaraţiile femeii şi ale bărbatului, poliţiştii s-au sesizat din oficiu pentru fals în declaraţii.

În urma inventarierii valutei din rucsacul bărbatului, s-a constatat că este vorba de 390.000 de dolari, valută care a fost confiscată.

Poliţiştii de frontieră fac verificări în vederea documentării întregii activităţi infracţionale sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *