KMG International, despre accidentul de la Rafinăria Petromidia: A avut loc la instalaţia de polipropilenă în cadrul unei manevre uzuale de lucru

Compania KMG International a precizat, sâmbătă seară, că accidentul de la Rafinăria Petromidia a avut loc la instalaţia de polipropilenă în cadrul unei manevre uzuale de lucru.

“În cursul acestei zile, a avut loc un incident pe platforma Petromidia Năvodari, partea de petrochimie (instalaţia de polipropilenă – PP). Doi angajaţi ai Rompetrol Rafinare au fost afectaţi, în cadrul unei manevre uzuale de lucru – prepararea stabilizatorului pentru producţia de granule de polimeri”, a transmis, sâmbătă seară, compania KMG International, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că echipele de intervenţie private şi publice au fost la faţa locului şi au depus toate eforturile pentru stabilizarea şi salvarea acestora.

“În prezent, o persoană, care a răspuns manevrelor de resuscitare, a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa, iar pentru a doua persoană a fost declarat decesul. Suntem alături de familiile colegilor noştri şi îi asigurăm de întregul suport al Rompetrol Rafinare”, a mai transmis compania.

Firma anunţă că a demarat o investigaţie internă şi colaborează strâns cu toate autorităţile competente, pentru determinarea cauzelor incidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *