La Portul Constanța urmează să fie reorganizată întreaga structură polițienească. Predoiu: ‘O nouă organigramă va intra în funcţiune până la sfârşitul anului’

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a declarat, marţi, că la Portul Constanţa urmează să fie reorganizată întreaga structură polițienească, menţionând că o nouă organigramă va intra în funcţiune până la sfârşitul anului în care va fi suplimentat numărul cadrelor care se ocupă cu combaterea traficului de droguri.

“Se vorbea că nu s-au făcut în urmă eforturi. Dacă vă uitaţi în ultimii şase ani – că s-a vorbit de Portul Constanţa – sunt aproape 9.000 de kg de heroină, cocaină şi precursori de mare risc confiscaţi în Portul Constanţa, din 2016 până astăzi. Sunt operaţiuni în curs. Veţi vedea în continuare rezultate. Eu vă spun că acest lucru nu se va opri”, a afirmat Predoiu, în Parlament, după ce a participat la “Ora Guvernului”.

Întrebat dacă va fi suplimentat numărul poliţiştilor de frontieră, Predoiu a spus: “La Portul Constanţa reorganizăm întreaga structură, nu numai Poliţia de Frontieră”.

“De aceea, facem acum o nouă organigramă, dacă vreţi, care va intra în funcţiune până la sfârşitul anului, să suplimentăm, inclusiv pe partea de drog. (…) Suplimentăm cu peste 200 de posturi toate structurile antidrog, care să vor adăuga celor 300 de ofiţeri specializaţi şi altor 500 de cadre care din alte structuri combat drogurile”, a mai explicat ministrul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *