Mai mulți șoferi au sesizat Protecția Consumatorilor: Apă în loc de benzină și motorină la o stație MOL

Comisarii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Neamţ au început o anchetă după ce mai mulţi şoferi au alimentat maşinile cu apă în loc de combustibil la o staţie de carburanţi din Roman.

Comisarul şef adjunct al CJPC Neamţ, Vlad Ciurea, a declarat că au fost cerute documentele legate de comercializarea carburanţilor pentru a fi stabilite circumstanţele care au dus la acest incident.

“Am solicitat documentele şi procedurile care stau la baza activităţii de comercializare a carburanţilor pentru a stabili circumstanţele care au cauzat acest incident şi pentru a ne asigura că măsurile corective sunt implementate corespunzător. Rezultatele investigaţiei vor fi făcute publice în cel mai scurt timp, cu transparenţă şi responsabilitate, reflectând dedicarea CJPC Neamţ de a servi interesele consumatorilor şi de a menţine standardele de securitate şi calitate prevăzute de legislaţia din domeniul protecţiei consumatorilor”, a afirmat Vlad Ciurea, potrivit unui comunicat al CJPC Neamţ.

Potrivit unor surse, ar fi vorba despre 19 șoferi păgubiți. Compania a promis că va plăti reparațiile necesare la mașinile celor care au alimentat cu apă. Apa a ajuns în rezervor în urma unor lucruri de calibrare. Pompele au fost închise după ce au apărut reclamațiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *