Medvedev îl compară pe Zelenski cu Adolf Hitler: “Mai există întrebări despre natura autorităților ucrainene?”

Declarațiile președintelui ucrainean Vladimir Zelenski privind tragerea la răspundere a întregii populații rusești pentru invazie (n. r.: operațiune militară specială, după spusele rușilor) sună ca ideile lui Adolf Hitler, a declarat Dmitri Medvedev.

“Adolf Hitler a fost ultima persoană care a încercat să pună în aplicare astfel de idei împotriva unei întregi națiuni. Mai există întrebări despre natura autorităților ucrainene?”, a scris Medvedev pe canalul său Telegram.

Anterior, Zelenski a declarat că țările occidentale ar trebui să interzică tuturor rușilor să intre pe teritoriul lor. În opinia sa, “cele mai importante sancțiuni sunt închiderea granițelor, deoarece rușii iau pământ care aparține altcuiva”. Prin urmare, se presupune că rușii “ar trebui să trăiască în propria lor lume până când își vor schimba filosofia”, a susținut el.

În opinia lui Zelensky, această măsură ar trebui să se aplice chiar și acelor cetățeni ruși care și-au părăsit țara în semn de protest față de acțiunile autorităților. În opinia sa, este posibil să se “tragă la răspundere întreaga populație” a Rusiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *