Ministerul de Interne, publicând imagini devenite virale pe reţelele de socializare cu un tânăr urcat pe portbagajul unei maşini care derapează pe zăpadă: Apreciem întotdeauna inventivitatea, dar aşa ceva niciodată. Şoferul va fi amendat

Ministerul de Interne publică, luni, imagini devenite virale pe reţelele de socializare cu un tânăr urcat pe portbagajul unei maşini care derapează pe zăpadă.

“Apreciem întotdeauna inventivitatea, dar aşa ceva niciodată! Referitor la acest video care circulă în spaţiul online, vă spunem clar: Nu acestea sunt anvelopele M+S! Nu ştim care dintre cei doi a fost mai inconştient, conducătorul autoturismului sau pasagerul…Şi aici, termenul de pasager este discutabil”, au transmis, luni, oficialii Ministerului de Interne, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook.

Aceştia au precizat că cel de la volan a fost invitat să descrie cu lux de amănunte secvenţa video, urmând să fie amendat pentru transportul necorespunzător al amicului de pe portbagaj.

Potrivit presei locale, cel mai probabil, filmarea este făcută pe dealul Dobrinei din județul Vaslui, sâmbătă, atunci când se înregistrau căderi substanţiale de zăpadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *