OMD Mamaia – Constanța anunță bilanțul unui weekend de succes. Măndilă: “În stațiune a fost cel mai mare număr de turiști din ultima perioadă!”

Weekendul care tocmai s-a încheiat a adus la Mamaia cel mai mare număr de turiști din ultima perioadă. Cele peste 20.000 de locuri de cazare autorizate în stațiune, la care se adaugă alte câteva mii de apartamente private și locuințe de vacanță, au fost ocupate aproape în totalitate.

Pe lângă vremea bună, stațiunea de la malul Mării Negre a fost animată și de o seară de concerte.

Mai multe mii de constănțeni s-au alăturat turiștilor și au ales să se bucure de atmosferă și de răcoarea serii, cu o plimbare pe faleza din Mamaia.

Acest sfârșit de săptămână plin de viață a amintit, fără îndoială, de vremurile de glorie ale stațiunii, atunci când gradul de ocupare ajungea aproape de 100%, pe toată durata sezonului.

Deși, în ultimii ani, interesul turiștilor pentru litoralul românesc a scăzut, creșterea calității serviciilor pe care Mamaia le pune la dispoziție și acțiunile de promovare încep să își arate rezultatele, iar stațiunea își confirmă titlul de “Destinația anului 2023”.

Reprezentanții Organizației de Management al Destinației Mamaia-Constanța, asociația prin care autoritățile locale și patronatele gestionează promovarea stațiunii, sunt încrezători că interesul este în creștere, iar turiștii vor continua să aleagă Mamaia, în număr din ce în ce mai mare.

“Ne așteptăm ca și săptămânile viitoare să fie la fel. Succesul acestui weekend confirmă că Mamaia rămâne una dintre destinațiile de top ale României. Iată că evenimentele pe care le-am organizat au reușit să anime din nou faleza și să reînvie spiritul cu care Mamaia și-a obișnuit vizitatorii. Ne-am bucurat să revedem terasele pline de turiști și localnici, de toate vârstele, pentru că revigorarea stațiunii este o veste bună atât pentru turismul românesc, cât și pentru economia locală.”, spune George Măndilă, președintele OMD Mamaia-Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *