Oprit de polițiști pentru verificări, un șofer a preferat să se arunce în Olt decât să le arate actel

Un bărbat care făcea taximetrie fără autorizație și transporta ilegal persoane în mașină s-a aruncat în râul Olt atunci când polițiștii l-au oprit pentru verificări.

El a fost scos teafăr din apă cu ajutorul pompierilor.

Incidentul s-a produs în imediata apropiere a podului rutier peste Olt de la Slatina, unde poliţiştii rutieri făceau verificări în trafic, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Polițiștii au oprit o mașină condusă de un bărbat de 49 de ani, despre care aveau informații că ar transporta persoane fără să aibă autorizație de transport public. Când a fost oprit și i s-au cerut actele, el a aruncat documentele pe carosabil şi a ieşit din autoturism, sărind în râul Olt, potrivit sursei citate.

La locul incidentului au intervenit un echipaj de pompieri cu o barcă pneumatică și unul de ambulanță. Bărbatul a fost scos din apă şi adus la mal cu ajutorul pompierilor. Nu a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a refuzat să fie dus la spital.

El a fost sancţionat contravenţional conform normelor legale privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere. Totodată, poliţiştii i-au reţinut certificatul de înmatriculare şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare al maşinii, urmând să nu mai aibă voie să folosească mașina în următoarele şase luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *