Păsări răpitoare antrenate pentru alungarea ciorilor din Cişmigiu

PMB verifică eficienţa metodelor de izgonire a păsărilor care murdăresc aleile, băncile şi locurile de joacă, cu ajutorul păsărilor de pradă dresate special în acest scop, anunţă viceprimarul Horia Tomescu.

“Testăm soluţii noi pentru un Cişmigiu curat. După ani de zile de când problema mizeriei lăsată de păsări în Cişmigiu a rămas fără rezolvare, testăm soluţii pentru a alunga păsările din parc. În cadrul studiului “Ciorile din Grădina Cişmigiu. Vecini cu aripi”, proiect câştigător în cadrul secţiunii de bugetare participativă, Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti a desfăşurat o acţiune cu caracter experimental. Vrem să verificăm eficienţa metodelor de izgonire a păsărilor care murdăresc aleile, băncile şi locurile de joacă, cu ajutorul păsărilor de pradă dresate special în acest scop”, anunţă viceprimarul Horia Tomescu.

El menţionează că zona parcului a fost survolată de păsări răpitoare antrenate de specialişti să sperie şi să gonească populaţia de păsări ce revine zi de zi în Cişmigiu.

“Vreau să mă asigur că oamenii îşi pot petrece timpul liber într-un parc civilizat, în care să se poată bucura şi de natură, dar şi de curăţenia pe care o aşteaptă”, încheie Tomescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *