Percheziţii în mai multe localităţi din județul Constanța, la persoane suspectate că au cumpărat din magazine online mai multe arme neletale, care sunt supuse autorizării

Poliţiştii constănţeni au făcut percheziţii în mai multe localităţi din judeţ, la persoane suspectate că au cumpărat din magazine online mai multe arme neletale, care sunt supuse autorizării.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub coordonarea Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din Poliţia Română, au făcut miercuri, nouă percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Percheziţiile au avut loc la locuinţele a nouă persoane din municipiile Constanţa şi Medgidia, oraşul Ovidiu şi comunele Cumpăna şi Lumina.

“Din cercetări a reieşit că, în perioada 2022-2023, persoanele în cauză ar fi achiziţionat mai multe arme neletale, suspuse autorizării, de pe platformele unor magazine online. Armele achiziţionate ar fi fost livrate, prin servicii de curierat, la locuinţele persoanelor bănuite. În urma efectuării percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate, în vederea confiscării, 6 arme neletale, suspuse autorizării, precum şi muniţie aferentă”, se arată în comunicat.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru comiterea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *