Polițiștii bucureșteni au salvat o fetiță de 3 ani care căzuse în râul Dâmbovița

O fetiță de 3 ani a căzut, miercuri, în râul Dâmbovița, în Bucureşti. Aceasta a fost scoasă din apă de către polițiști, care au salvat-o și pe mama copilei, intrată în apă să își scoata fiica.

“La data de 12 iulie 2023, poliţişti din cadrul Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 26 Poliție au fost sesizați, prin sistem 112, cu privire la faptul că o fetiță ar fi căzut în râul Dâmbovița. Întrucât s-a constatat că aspectele sesizate se confirmă, polițiștii care s-au deplasat la fața locului au acționat imediat și au pătruns în apa râului, reușind să scoată din apă pe fetiță și pe mama acesteia, care a intrat în apă pentru a o salva”, au transmis autoritățile.

Polițiștii le-au acordat primele îngrijiri medicale până la sosirea unui echipaj de prim ajutor, “ambele fiind cooperante și conștiente”. Atât minora, în vârstă de aproximativ 3 ani, cât și mama ei au fost transportate la o unitate medicală pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Din primele cercetări, s-a stabilit că fetița ar fi aruncat cu o piatră în apă, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut în râu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *