Rapperul american Kanye West se vrea președintele SUA şi i-a cerut lui Trump să-i fie vicepreşedinte

Rapperul american Kanye West, împotmolit într-o serie de polemici, a sugerat că va candida în alegerile prezidenţiale din 2024 şi afirmă că i-a propus lui Donald Trump să-i fie partener de cursă, adică să fie vicepreşedintele său, relatează AFP.

Artistul – care şi-a dat numele Ye – a publicat o serie de înregistrări video pe contul său de Twitter, în noaptea de joi spre vineri, cu logoul “Ye24”.

Într-una dintre ele, rapperul în vîrsră de 45 de ani evocă o discuţie cu fostul preşedinte Donald Trump, care şi-a anunţat candidatura în alegerile prezidenţiale din 2024.

“I-am cerut să fie vicepreşedintele meu”, declară Ye şi dă asigurări că Donald Trump a “început să urle” la el.

Un adevărat vârtej în muzică şi modă, el şi-a lansat o candidatură improbabilă în alegerile prezidenţiale din 2020 şi a obţinut 70.000 de voturi.

Cel de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite a confirmat vineri că luat cina cu starul rap, la Mar-a-Lago, reşdinţa sa din Florida, dar a dat asigurări că masa a fost “rapidă” şi “fără poveşti”.

Ye, care se află în centrul unei serii de controverse, a fost criticat dur în ultimele săptămâni, după ce a purtat un tricou cu un mesaj care deturnează mesajul antirasist “Black Lives Matter” şi a publicat pe Instagram şi Twitter declaraţii denunţatre drept antisemite.

Fostul său partener – Adidas – a anunţat joi deschiderea unei anchete, după ce angajaţi ai grupului l-au acuzat pe rapper de un comportament cu caracter sexual deplasat şi de intrimidări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *