România educată, dar în stare de ebrietate: o profesoară din Constanța a ajuns la ore moartă de beată și s-a prăbușit peste mașini

Scene absolut incredibile la Constanța, acolo unde o profesoară a ajuns la ore moartă de beată. Când a încercat să intre în școală, femeia nu a mai putut menține direcția și s-a prăbușit peste mașinile din curtea școlii. Scenele s-au petrecut la Colegiul Mihai Eminescu, acolo unde predă profesoara de Română.

Profesoara a fost dusă în biroul directorului unității de învățământ, a fost anunțată familia, iar soțul a venit să o conducă acasă.

Inspectorul general al ISJ Constanța, Sorin Mihai a spus că a fost informat despre incident, de conducerea liceului, că profesoara de română a venit “într-o stare specială” să le predea elevilor.

Din discuția purtată cu cei din conducerea unității reiese că a mai existat un incident anul trecut, tot cu doamna profesoară, în urma căruia a fost în concediu fără plata în perioada 19 septembrie 2022- 31 august 2023.

“Cu privire la incidentul de astăzi, de luni se va declanșa o cercetare disciplinară la nivelul colegiului”, a afirmat inspectorul general Sorin Mihai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *