Salvare spectaculoasă: O șoferiță de TIR a fost scoasă nevătămată din cabina camionului care atârna de un pod

O șoferiță de TIR a fost salvată din cabina unui camion care a rămas atârnând dramatic peste marginea unui pod din Louisville, Kentucky, după ce vehiculul ei a trecut printr-o balustradă, relatează BBC.

emeia a fost scoasă nevătămată din camion, spun oficialii. Un videoclip cu salvatorii care coboară la camion pentru a o scoate din cabină a devenit viral pe rețelele de socializare.

Nu este încă clar cum s-a întâmplat incidentul, iar podul a fost închis pentru ca salvatorii să încerce să ridice și camionul, care stătea într-o poziție precară deasupra râului Ohio.

Poliția a confirmat că a avut loc o “coliziune cu un autovehicul” pe pod.

Pompierii au confirmat că șoferița a fost scos din camion cu frânghii și scări și a fost adusă în siguranță pe pod în aproximativ 45 de minute. “Ea a reacționat ca o campioană”, a spus șeful Departamentului de Pompieri din Louisville, Brian O’Neill, într-o conferință de presă, descriind-o pe femeie ca fiind foarte calmă în timpul calvarului ei. El a adăugat că a fost “un noroc extrem” că vehiculul nu a căzut în apă, fiind suspendat la aproximativ 23 de metri deasupra râului.

Șoferul unui alt vehicul implicat în accidentul de vineri după-amiază a fost transportat la spital cu răni nespecificate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *