Scandal în centrul Capitalei. “Corleone”, “Ceaușescu”, șurubelnițe și câini

Dumitru Dragomir “Corleone” (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost implicat, marți seara, într-un conflict violent cu protestatarul Marian Moroșanu “Ceaușescu”, cu care mai avusese o altercație fizică și în urmă cu doi ani.

Scenariul conflictului s-a asemănat aproape în totalitate cu cel din septembrie 2020. Marian “Ceaușescu” (53 de ani), o figură arhicunoscută la protestele stradale din Capitală, prezent la Revoluția din ’89 și arestat la Mineriada din 13-15 iunie 1990, l-a așteptat pe Mitică Dragomir pe Calea Victoriei, când “Corleone” se pregătea să părăsească sediul B1 TV, unde fusese invitatul jurnalistului Robert Turcescu la emisiunea “Sub semnul întrebării”.

“Se pregătește să iasă unul dintre cei mai mari comuniști borfași escroci, căruia i-am adus steagul pe care el l-a iubit (n.r.- flutură un steag al Partidului Comunist Român). El e cel care a furat, care a vândut, care s-a îmbogățit doar din furt! Spune, mă, la televizor cât ai furat! Am înțeles că acum ești și rusofil, comunistule!”, a strigat Marian “Ceaușescu”.

În acel moment, “Corleone” iese din clădire și, la câteva secunde distanță, se îndreaptă amenințător în direcția lui “Ceaușescu”, pe care încearcă să-l lovească de două ori cu piciorul. Mitică merge apoi către propria mașină, în timp ce în scenă intră bodyguard-ul fostului șef al LPF, cel pe care Moroșanu îl acuză că l-a lovit cu pumnul în ochi.

E momentul în care Dragomir urcă pe bancheta din spate a mașinii respective și părăsește locația respectivă.

Dumitru Dragomir a oferit prima reacție la câteva zeci de minute după derularea evenimentelor tensionate din stradă. El spune că a fost agresat cu o șurubelniță de către o altă persoană, dar și că a fost mușcat de un câine în încăierarea respectivă.

Marian Moroșanu, spune că a ajuns la urgențe din cauza loviturii încasate în ochi.

“Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care a avut loc o agresiune între mai multe persoane, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: Polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, a comunicat Poliția Capitalei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *