Scandal la Ministerul Energiei. George Simion a boicotat conferința de presă a lui Virgil Popescu. Jandarmii încearcă evacuarea deputatului AUR

Ministrul Energiei a amânat conferința de presă care urma să aibă loc astăzi, după ce președintele AUR și-a făcut apariția în sala de conferință a ministerului fără a avea acreditare.

Liderul AUR s-a prezentat în sala de conferințe din Ministerul Energiei, unde Virgil Popescu trebuia să țină o conferință de presă în urma scandalului privind taxarea prosumatorilor. În locul ministrului, a apărut secretarul de stat George Sergiu Niculescu care a anunțat că evenimentul se amână dacă în sală sunt prezente persoane neacreditate.

După anunțul secretarului de stat, George Simion a făcut declarații de la microfonul central, apoi liderul AUR a mers prin minister în căutarea lui Virgil Popescu.

“Am venit să îl întrebăm pe ministrul Popescu ce este cu taxa pe soare. Nu suntem violenţi, batem la uşă. Până ajunge Ordonanţa în Parlament o să îşi producă efectele”, a spus Simion.

În minister și-a făcut apariția și un echipaj al Jandarmeriei pentru a-l scoate pe deputatul AUR din clădire, aceștia l-au legitimat pe George Simion. Președintele AUR refuză se plece din minister susținând că are dreptul de a pune întrebări ca partid de opoziție.

Jandarmii l-au anunțat pe președintele AUR că va fi scos din clădire, după ce acesta a refuzat să părăsească ministerul de bunăvoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *