Scene de groază la Eforie Nord: Un bărbat care are avea căștile pe urechi a murit călcat de tren

Un bărbat de 45 de ani a murit, joi, accidentat de trenul Mangalia – Constanța, la intrarea în stația Eforie Sud. Se pare că victima avea căștile pe urechi și nu ar fi auzit trenul. Trenul R 8806, care circulă în relația Mangalia – Constanța, la intrare în stația Eforie Sud a accidentat mortal un bărbat, surprins chiar pe linia de cale ferată.

“Din primele informații transmise de la fața locului, se pare că bărbatul, în vârstă de aproximativ 45 de ani, avea căștile în urechi și nu s-a asigurat înainte de traversarea liniei”, transmit reprezentanții CFR.

Serviciile medicale au constatat decesul, urmând să ajungă la locul accidentului și reprezentanții Procuraturii.

Reprezentanții CFR SA menționează faptul că, alte trei trenuri sunt oprite temporar, în stațiile adiacente – 10083, în Eforie Sud, R 8817 la intrarea în stația Eforie Nord și 11084, în Agigea Ecluză, deoarece trenul 8806 fiind în mișcare, pentru garare la peron, a rămas oprit, pentru cercetări, chiar în zona aparatelor de cale, zonă care permitea circulația altor trenuri.

Până la sosirea organelor de cercetare abilitate și finalizarea tuturor demersurilor în caz de accidente, trenurile respective vor staționa temporar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *