Serghei Lavrov îl ironizează pe Joe Biden: oricum mai rău de atât nici nu se poate

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a spus că afirmaţiile președintelui american, Joe Biden, referitoare la refuzul acestuia de a negocia cu omologul său rus, Vladimir Putin, nu agravează situația din lume, deoarece, potrivit acestuia, mai rău de atât nici nu se poate.

El a făcut această declaraţie în emisiunea ‘Moscova. Kremlin. Putin’, difuzată de postul TV Rossia 1. În același timp, Lavrov a subliniat că Federația Rusă nu a refuzat niciodată și nici nu se sustrage de la niciun fel de contacte cu americanii, dar, el a mai menționat că nimeni nu a venit, deocamdată, cu unele inițiative sănătoase.

“Nu am refuzat niciodată nicio propunere serioasă și sănătoasă de a stabili contacte. Nimeni însă nu a propus inițiative sănătoase”, a spus diplomatul.

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a declarat, în cadrul unui briefing, că liderul american, Joe Biden, nu intenţionează să se întâlnească cu președintele rus, Vladimir Putin, dar că este dispus să accepte o ofertă din partea Rusiei, pentru un schimb de deţinuţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *