Sute de milioane de euro, miza războiului dintre Alexandru Rafila și Raed Arafat. La mijloc sunt sute de milioane de euro

Miza războiului dintre Raed Arafat și Alexandru Rafila e una uriașă. La mijloc sunt sume extrem de mari de bani, sume manevrate de Raed Arafat, care conduce comisia CIMST, care decide sumele anuale alocate unităților de urgență din România, dar și dotările pentru acestea.

Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, pare că a pierdut războiul cu secretarul de stat Raed Arafat care are ca miză Comisia interministerială pentru suport tehnic, organism care aprobă achizițiile de sute de milioane de euro pentru dotarea cu ambulanțe și echipamente medicale a serviciilor medicale de urgență.

Din mai multe documente rezultă că scandalul dintre ministrul Alexandru Rafila și secretarul de stat nu este doar la nivel declarativ, ci și la nivel instituțional.

Mai mult, ministrul Alexandru Rafila îi reproșează lui Raed Arafat că nu a mai convocat Comisia interministerială pentru suport tehnic din aprilie 2022, în ciuda problemelor cu care se confruntă Serviciile de Ambulanță Județene din cauza stării precare a ambulanțelor și lipisei de personal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *