Trump revine în forţă pe scena politică. Fostul şef de stat al SUA vrea să candideze la alegerile prezidențiale, deși trebuie să obțină și nominalizarea din partea republicanilor.

Fostul preşedinte Donald Trump şi-a început oficial candidatura. În cursa pentru Casa Albă, Trump şi-a început campania cu opriri în statele New Hampshire şi Carolina de Sud. Fostul şef de stat vrea să fie din nou preşedinte în 2024.

Fostul preşedinte Donald Trump şi-a început candidatura pentru scaunul de la Casa Albă din 2024. Primele evenimente din statele New Hampshire şi Carolina de Sud deschid turul lui Trump.

“Împreună vom finaliza treaba neterminată de a face America din nou grozavă”, a declarat Trump.

Trump şi aliaţii săi speră ca evenimentele din statele cu o putere enormă în selectarea candidatului să ofere o demonstraţie de forţă.

Campania electorală a lui Trump a debutat lent şi unii analişti au pus la îndoială capacitatea sa de a candida din nou.

În New Hampshire, Trump şi-a promovat agenda de campanie, inclusiv imigraţia şi criminalitatea, şi a spus că politicile sale vor fi opuse celor ale preşedintelui Joe Biden.

Mai târziu, în Carolina de Sud, Trump a promis că va continua politicile începute în primul mandat şi l-a numit “un stat foarte important”.

În timp ce Trump rămâne singurul candidat declarat la preşedinţia din 2024, potenţialii concurenţi, inclusiv guvernatorul Floridei Ron DeSantis, fostul vicepreşedinte Mike Pence şi fostul guvernator al Carolinei de Sud Nikki Haley, care a fost ambasadorul lui Trump la Naţiunile Unite, se aşteaptă să-şi demareze campaniile in lunile următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *