Tupeu maxim la Predeal. Un bărbat a intrat cu ATV-ul pe pârtie și i se părea normal

Tupeu maxim pentru un bărbat! Acesta a vrut să se plimbe cu un ATV prin Predeal și s-a gândit că locul cel mai potrivit în această perioadă a anului ar fi tocmai pârtiile Cocoșul și Subteleferic.

Bărbatul a intrat cu vehiculul pe pârtii, fără să se gândească măcar o clipă că pune în pericol integritatea corporală sau chiar viața celor care erau veniși cu schiurile sau cu placa de snowboard.

“Jandarmii s-au deplasat de urgență și i-au solicitat acestuia să parcheze vehiculul la marginea pârtiei, pentru a-i proteja pe schiori și i s-a cerut o explicație privind motivul pentru care se deplasa cu atâta nonșalanță chiar pe pârtie, în condițiile în care la momentul acela se aflau multe persoane la schi. Nu mică le-a fost mirarea jandarmilor să descopere că acestuia i se părea ceva foarte normal să se deplaseze pe acolo, simțindu-se probabil mai în siguranță decât într-o zonă neamenajată”, a declarat căpitan Luiza Dănilă, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean “Nicolae Titulescu” Brașov.

Bărbatul inconștient, care a intrat cu ATV-ul pe pârtie, s-a ales cu o amendă de 2.000 de lei.

“Să fie inconștiență, să fie ignoranță, să fie necunoașterea legii în acest caz, nu putem aprecia noi, dar ce putem afirma cu tărie, este faptul că nu manifestăm toleranță pentru astfel de gesturi”, a mai transmis reprezentanta jandarmilor brașoveni.

Accesul sau circulația pe pârtiile sau traseele de schi pentru agrement cu automobile, tractoare sau orice alt tip de vehicul este interzisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *