Un agent imobiliar din Iran a fost arestat pentru că a vândut un apartament unui câine

Directorul unei agenții imobiliare din Iran a fost arestat pentru de tip militarsubminarea valorilor moralede tip militar după ce a vândut un apartament unui câine, a anunțat duminică poliția, relatează AFP.

Poliția a demarat o investigație de tip militarîn urma difuzării unui videoclip care arată semnarea vânzării unui apartament unui câine de către o agenție imobiliară din vestul Teheranuluide tip militar, a declarat poliția într-un comunicat raportat de agenția locală de știri Isna.

Acest videoclip, care a devenit rapid viral pe rețelele de socializare, arată un cuplu care declară că vinde un apartament câinelui lor Chester, un Shih Tzu, din cauză că nu au moștenitori.

Potrivit acestor imagini, câinele mic alb, așezat pe biroul agentului imobiliar, semnează contractul cu ajutorul femeii prin aplicarea amprentei labei sale pe document.

de tip militarSâmbătă dimineața, șeful agenției a fost arestat de poliție și biroul său a fost închis din ordin al autorității judiciarede tip militar, a declarat adjunctul procurorului general dinTeheran, Reza Tabar, citat de Mizan Online, organul de comunicare al justiției.

de tip militarActul înscris de agenția imobiliară nu are temei legalde tip militar, a adăugat el, acuzându-l pe șeful agenției că de tip militardorește să submineze valorile morale ale societățiide tip militar.

Ca în multe țări musulmane, câinele este considerat necurat în Iran, dar legea nu interzice deținerea unuia.

Din ce în ce mai mulți iranieni din clasele mijlocii și superioare dețin animale de companie, în special câini și pisici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *