Un bărbat a intrat cu mașina în porțile de acces ale Parlamentului. A fost dus la spital

Un bărbat a intrat joi dimineață cu mașina în porțile de acces de la Palatul Parlamentului. În momentul în care acesta a fost oprit de jandarm a devenit recalcitrant, transmite Poliția Capitalei. Ulteiror, el a fost reținut și dus la spital.

Incidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 4:00, când jandarmul care se afla de pază la Palatul Parlamentului a văzut un șofer care a lovit una dintre porțile de acces.

“Jandarmul a procedat la legitimarea bărbatului, moment în care a devenit recalcitrant, în sprijinul acestuia venind un echipaj al Brigăzii Rutiere, ce desfășura activități de patrulare în zonă”, a transmis Poliția Capitalei azi, într-un comunicat de presă.

Sursa citată menționează că bărbatul a devenit recalcitrant la vederea mașinii de poliție și a început să o lovească cu mâinile și picioarele.

Bărbatul a fost imobilizat și încătușat, însă, având în vedere comportamentul acestuia, s-a solicitat prezența unui echipaj medical, care l-a transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Cercetările sunt continuate de către Secția 17 Poliție sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și refuzul de recoltare de probe biologice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *