Un bărbat ar fi incendiat casa de vacanță din Deltă a fostului ministru Miron Mitrea

Un bărbat în vârstă de 45 de ani este suspectat că a dat foc casei de vacanţă a fostului ministru al Transporturilor Miron Mitrea din localitatea tulceană Crişan, pe fondul unui conflict mai vechi cu proprietarul pentru care lucra. Șapte camere din clădire au fost arse în incendiu.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Tulcea a anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi, marţi, cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la o locuinţă din localitatea Crişan.

“În baza sesizării, poliţiştii Postului de Poliţie Crişan s-au deplasat la locaţia indicată, unde au identificat un bărbat, de 45 de ani, din judeţul Constanţa. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul bănuit, ca urmare a consumului de băuturi alcoolice, ar fi recurs la acest gest pe fondul unor conflicte mai vechi cu proprietarul imobilului, fiind angajat în vederea desfăşurării de activităţi administrative de către acesta”, a transmis IPJ Tulcea, citat de news.ro.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere.

Potrivit unor surse locale, casa de vacanţă i-ar aparţine fostului ministru al Transporturilor Miron Mitrea.

Pompierii militari au fost solicitaţi să intervină, marţi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casa de vacanţă din localitatea Crişan.

“Către locul intervenţiei s-au deplasat 7 subofiţeri, cu două ambarcaţiuni, din cadrul Pichetului de pompieri Nave operative Crişan. La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperişul clădirii. Pompierii militari au procedat la localizarea şi la lichidarea incendiului folosind mijloacele specifice din dotare”, a transmis ISU Tulcea.

Flăcările s-au extins cu repeziciunea deoarece casa era acoperită cu stuf, îngreunând intervenţia pompierilor.

Focul a fost stins după patru ore, iar în urma incendiului au ars şapte camere din clădire, pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi.

“Cauza probabilă de producere a focului a fost stabilită ca fiind folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, a precizat ISU Tulcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *