Un oficial japonez a fost nevoit să-și ceară scuze pentru că și-a băgat mâinile în buzunare. Mama lui i-a spus că îi e “rușine” cu el

Un consilier al premierului japonez Fumio Kishida și-a cerut scuze pentru că a stat cu mâinile în buzunare în timpul unei vizite oficiale în SUA.

Seiji Kihara a recunoscut că mama lui l-a certat pentru acest lucru și i-a spus că îi este “rușine” de el, relatează The Guardian.

Kihara, secretarul-șef adjunct al cabinetului, a dezvăluit pe YouTube că mama lui a citit comentarii care îl acuzau că “își dezonorează părinții” pentru că fost văzut cu mâinile în buzunarele pantalonilor, în timp ce premierul vorbea cu jurnaliștii la Washington.

Consilierul, în vârstă de 52 de ani, era supărat din cauza unui telefon primit de la mama lui, care i-a spus că îi este “rușine” și i-a sugerat să “își coasă buzunarele”.

Incidentul a avut loc pe 13 ianuarie, în timpul vizitei lui Kishida în cinci țări din Europa și America de Nord, care a inclus primul său summit cu Joe Biden în calitate de premier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *