Un porc s-a trezit în abator și a ucis măcelarul, cu câteva secunde înainte de a fi sacrificat

Un porc a ucis un măcelar cu doar câteva secunde înainte de a fi sacrificat, după ce s-a trezit în mod surprinzător în abator. Porcul amețit era în drum spre a fi sacrificat într-un abator din Hong Kong, nefiind clar cum a reușit animalul să scape. Poliția spune că porcul și-a recăpătat cunoștința și l-a doborât pe măcelar, în timp ce oficialii l-au găsit pe bărbat cu un satâr de carne încă în mână și cu piciorul stâng rănit.

Un coleg de la abatorul Sheung Shui din nordul Hong Kong-ului și-a amintit că l-a văzut pe măcelarul în vârstă de 61 de ani pe podea vineri, 20 ianuarie, relatează Daily Star. Se crede că bărbatul a fost doborât de porc, dar cauza morții sale nu a fost încă comunicată de poliție.

Se pare că acesta a suferit răni la piciorul stâng, deoarece s-a rănit și cu propria lamă de 15 cm. În mod tragic, moartea bărbatului a fost confirmată la un spital local. Departamentul Muncii din Hong Kong a demarat o anchetă și va recomanda îmbunătățiri în materie de siguranță.

Un purtător de cuvânt a declarat: “Departamentul Muncii este întristat de decesul persoanei în cauză și își exprimă cele mai profunde condoleanțe familiei sale. Vom finaliza investigația cât mai curând posibil pentru a identifica cauza accidentului, pentru a determina răspunderea proprietarilor de obligații și pentru a recomanda măsuri de îmbunătățire.”

Departamentul de igienă alimentară și de mediu din Hong Kong, care supraveghează abatorul, a transmis condoleanțe familiei măcelarului. Decesul a stârnit, de asemenea, apeluri pentru îmbunătățirea procedurilor de siguranță din partea Departamentului Muncii din Hong Kong.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *