Viktor Orban, momente incredibile în România: a făcut baie de mulțime și a fost aplaudat la scenă deschisă

Premierul Ungariei, Viktor Orban, se află, împreună cu mai mulți oficiali din Ungaria, la Băile Tușnad colo unde în aceste zile este organizată Universitatea de Vară Balvanyos. Alături de Viktor Orban s-au aflat și oficialii români din Guvernul României, Kelemen Hunor sau Eduard Novak, ministrul Sportului din România, dar și Marco Rossi, selecționerul Ungariei.

Orban a profitat de situație și a mers la meciul din preliminariile Conference League dintre Sepsi OSK și Olimpja Ljubljana. Ajuns la stadion, Orban a făcut o adevărată baie de mulțime și s-a salutat cordial cu toți cei prezenți.

De asemenea, în timpul meciului, spectatorii aflați la meci l-au aplaudat minute întregi la scenă deschisă pe Viktor Orban.

Guvernul Ungariei a oferit sprijin pentru construcția noului stadion din Sfântu Gheorhe și, neoficial, sprijină echipa care joacă în prima ligă din România, informează Gazeta Sporturilor.

“Viktor Orban ne-a felicitat. Nu am am negat niciodată că Guvernul Ungariei ne-a construit stadionul. Tot Guvernul a venit la meci. Ne-au felicitat, ne-au spus că avem o echipă bună”, a spus patronul de la Sepsi, Laszlo Dioszegi.

Pe stadionul din Sepsi s-a intonat și imnul Ținutului Secuiesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *