Weekendul prelungit aduce două zile de spectacol la Mamaia

Minivacanța care începe la sfârșitul acestei săptămâni va aduce la Mamaia nu doar câteva zeci de mii de turiști, dar și două zile de concerte live, pe scena din centrul statiunii. OMD Mamaia Constanța a completat programul evenimentelor de weekend cu încă un spectacol, în seara de 15 august, dedicat turiștilor și constănțenilor care vor ajunge în Mamaia, în cele mai animate zile ale acestei veri.

Concertul care dă startul celor patru zile de distracție în Mamaia va fi susținut sâmbătă, 12 august, de una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară din noul val, Ionela Guzic, și de interpretul celui mai cunoscut hit de vară, Connect-R. Fanii muzicii live și toți cei care vor să petreacă o seară în aer liber, în atmosferă electrizantă de pe faleză, sunt invitați începând cu ora 20:30, în piațeta Cazinoului.

Sărbătoarea continuă pe litoral și în ultima zi a minivacanței, atunci când pe aceeași scenă vor urca Elena Gheorghe și Iulia Dumitrache, pentru o seară dedicată muzicii de petrecere, cu piese din folclorul armânesc și balcanic, interpretate live în centrul statiunii.

Zilele libere acordate de obicei la mijlocul lunii august, cu ocazia sărbătorii Adormirii Maicii Domnului, aduc în fiecare an, la Mamaia, zeci de mii de oameni. Turiștii sunt atrași de temperaturile ridicate și de manifestările organizate în Portul Constanța de Ziua Marinei. Și de această dată, hotelierii așteaptă un grad de ocupare aproape de 100%, mai ales ținând cont de numărul crescut de turiști care au ales stațiunea în ultimele weekenduri.

„Vacanța de 15 august, la fel ca cea de 1 mai, a devenit deja de mult sinonimă cu Mamaia. Ne bucurăm că există această tradiție și încercăm de fiecare dată să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor turiștilor care aleg să vină aici. Suntem, și în acest an, pregătiți pentru câteva zile care se anunță extrem de animate. Vremea ține cu noi așa că plajele vor fi cu siguranță pline și am pregătit câteva spectacole care vor încălzi atmosfera și după apusul soarelui.”, spune George Măndilă, președintele Organizației de Management al Destinației Mamaia-Constanța.

Acest weekend prelungit, deși extrem de popular în rândul turiștilor, nu este ultima ocazie din această vară pentru o vacanță la malul mării. Prognozele arată temperaturi ridicate până în luna septembrie, iar programul spectacolelor din Mamaia continuă și pentru următoarele săptămâni.

Pentru mai multe informații, fotografii și transmisiuni live de la concerte și alte evenimente din stațiune, urmăriți paginile oficiale „Mamaia Constanța” de pe Facebook, Instagram, TikTok, Youtube și Linkedin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *