Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare, solicitată pentru a acorda ajutor unei ambarcaţiuni aflată în dificultate. Forţa vântului, în largul Mării Negre, atinge 7 grade pe Scara Beaufort

Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare a fost solicitată, duminică seară, pentru a acorda ajutor unei ambarcaţiuni aflată în dificultate. A fost trimisă Nava SAR PHOENIX, intervenţia fiind în dinamică.

“În cursul acestei seri, 08.10.2023, ora 18:15, Centrul Maritim de Coordonare(MRCC) a solicitat Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (A.R.S.V.O.M) să intervină pentru a acorda ajutor unei ambarcaţiuni aflată în dificultate”, a transmis, duminică seară, Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare.

Sursa citată a precizat că nava SAR PHOENIX s-a îndreptat în direcţia indicată, travers Cazino Constanța, pentru a acorda ajutor.

“Forţa vântului, în largul Mării Negre, atinge 7 grade pe Scara Beaufort. Intervenţia este în curs de desfăşurare”, a mai transmis sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *