Anchetă a Poliţiei şi procurorilor DIICOT, după ce pe o plajă din Constanţa a fost găsit un pachet cu o substanţă albă, susceptibilă a fi drog

Poliţiştii şi procurorii DIICOT au deschis o anchetă, după ce pe o plajă din Constanţa a fost găsit un pachet cu o substanţă albă, susceptibilă a avea efecte psihoactive.

“La data de 20 noiembrie a.c., în jurul orei 11.55, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa – Secţia 1 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe o plajă din municipiul Constanţa, a fost găsit un pachet cu o substanţă albă, susceptibilă a avea efecte psihoactive, sigilat într-o folie de plastic transparentă”, a transmis, marţi, Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că pachetul a fost ridicat, în vederea continuării cercetărilor, fiind preluat de DIICOT şi de poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa.

“În acest caz, cercetările sunt continuate, pentru stabilirea naturii şi provenienţei substanţei respective, precum şi pentru dispunerea măsurilor legale”, a mai transmis sursa citată.

În aprilie 2019, o amplă operaţiune de căutare s-a derulat pe întreg litoralul românesc, după ce anchetatorii din Bulgaria au anunţat că au găsit 150 de pachete cu substanţă albă, care s-a dovedit a fi cocaină cu concentraţie de peste 90%.

Sute de anchetatori au verificat atunci întreg litoralul, iar oamenii au fost sfătuiţi să nu deschidă eventualele pachete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *